Vill du hyra kajak i Stockholm?

Att få uppleva att glida fram på vattnet en solig dag i Stockholms vackra omgivningar är verkligen något som alla borde få vara med om. Många tycker att de kommer nära naturen på ett fantastiskt sätt när man paddlar kajak. Man får heller inte glömma den fantastiska utsikten som en kajaktur i Stockholm bjuder på!

Paddla kajak är en rolig aktivitet som passar alla i hela familjen eller för kompisgänget. Paddla kajak passar nybörjare väldigt bra för att det är lätt och lätt att lära sig!

Om du vill paddla kajak i Stockholm är det Rålis Kajak du ska vända dig till! Välkommen till oss!
Alla kan paddla kajak
Paddla kajak är verkligen något för alla oavsett hur gammal du är. Så ge familjen en rolig dag och hyr kajak hos oss på Rålis Kajak! Vår kunniga personal ger er rätt utrustning och den hjälp ni behöver. Du behöver bara tänka på att ha med dig kläder som funkar i det väder som är.

Utforska det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Det finns många fina saker att se! Du kan välja att ta en kortare tur i stan eller genom lugnare kanaler kring Långholmen. Om du vill vara ute längre kan en tur runt Essingeöarna eller Årstaviken vara något för dig. Vart det bär av bestämmer såklart du!

Cafeér och mattorg finns på olika ställen där du kan ta en paus. Det https://raliskajak.se för en väldigt trevlig dag helt enkelt.
Om man vill paddla med andra
Du kan ge dig ut på egen hand, med familjen eller kompisarna, men vi erbjuder också tillfällen där man kan paddla i grupp med andra människor.
Meetup
Här kan du paddla med personer från hela världen! På torsdagar hela sommaren så paddlar vi ut i grupp till någon fin plats där vi sedan har picknick.
Midnight Kayakers
Varje år runt midsommar så ordnar vi på Rålis Kajak det här eventet tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. Du gör alltså något bra samtidigt som du njuter av paddling!

Ta med dig passande kläder beroende på väder, du får låna all annan utrustning av oss. Efteråt har vi knytis med picknick på bryggan tillsammans. Passar lika bra för nybörjare som för mer erfarna. Det blir en väldigt trevlig kväll!
Priser
Det ska vara möjligt för alla att hyra kajak hos oss. På Rålis Kajak kan du paddla för så lite som 270 kr. Se vår fullständiga prislista på vår hemsida!

Om Rålis Kajak

Rålis Kajak har funnits sen 1999. Då var det ett café som hette Kafe Kajak. I början drev vi det bara som ett café, men eftersom vi har ett stort kajakintresse och att vi låg så nära Stockholms kajakklubb så började vi efter en tid även hyra ut kajaker.

10 år senare lämnade vi caféverksamheten bakom oss och satsade på bara kajakuthyrning, och idag hyr vi ut både kajaker och även SUP!

Vi är oberoende och går först och främst på säkerheten för kunden när vi köper in nya kajaker till vår uthyrning. När du hyr kajak hos oss så kan du känna dig trygg! Boka kajak hos oss nu, välkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.